Tuesday, November 29, 2011

Free download Internet Download Manager v.6.57



 Click This  For Download

Hai..kali nie saya hanya ingin berkongsi software yang dapat melajukan proses mendownload sesuatu di internet dengan lebih cepat.

*Selepas anda download software ini,extract lepas tu install dan kemudian copy crack dan paste pada bahagian c-program file-internet download manager dan run crack tersebut.
*Kalau masih x faham boleh tingallkan komen di bawah ye...huhuhu

6 comments:

Semua Ada said...

Salam Kenal Dari Saya... Admin dari www.semua2ada.blogspot.com

najib@kaizer said...

hai...salam kenal kembali....nnti add la fb saya...

Suhazli said...

cmne eh IDM saya da xleh gne.. kne msuk no lesen.. da uninstall tp download n install blk da xleh.. trial mmg cmtu ke?

najib@kaizer said...

salam suhazli....kamu kene lah crack dahulu selepas install....bila dah crack boleh la pakai tanpa trial...just ikut saja caranya kt notepad yg ada dalam tu....

Mohd.Fareez@Sham said...

salam suhazli, nampaknya saya tak boleh download sofware ni.. da 2x saya cuba tetapi antivirus saya asyik block je.. dia kata ada spyware.. yeke? camana nak download ye.. ? terima kasih

najib@kaizer said...

wkmsl...sy bkn suhazli..hehehe..berkenaan software tu,saya telah pon chek semula,tp x de ape2 yg problem pon,mohd fareez kene disable dulu antivirus tu sbb dlm folder idm tu sy attachkn sekali patch utk crack idm tu nnti...sekian.