Wednesday, August 18, 2010

Me AnD BeSt FrieNd

Urmmm....Ni sape plak ek?..klau nk tau,ni la best friend aku time kt universiti.kami satu rumah,n satu kelas gak.aku mula berkawan ngan dia ni sejak dari semester satu lagi.Dia ni suka sangat usik aku.Kawan aku ni nak kata degil,x jugak tapi terlebih nakal skit.kerenah dia,macam-macam.Aku ingat lagi,masa kami kene tukar rumah
time kat kolej sbb time tu cuti,so pihak pejabat kolej nak buat clearence,jd kami kene la tukar rumah or bilik,ada ke patut,dh penat aku cuci bilik tu,boleh plak dia main fire estiguisher....habis debu kering tu satu rumah.hahahah.lpas je 1 jam pindah ke rumah baru,org pejabat pon call la aku tnya kenapa bilik tu kotor..kami sampai sudah x ngaku...klau x,mmg tindakan tatatertib la jawabnya.

Lepas tu,ada satu malam plak,time practikal,kami keluar pegi ke giant kt SACC Mall, tuk beli barang tuk masak,time tengah elok je letak helmet kt moto,tiba-tiba plak si member aku ni wt lawak sengal dia buat-buat  seat moto tu hempap kepala dia,aku ni bukan main la ingat betul-betul,dia selamba je gelak2 kt aku.huh...sakit ati tol la.

Tapi x pe la,susah senang pon kami je yang tau time practikal tu.tp seronok.kami ni sering berkongsi berkongsi rahsia,rahsia aku,rahsia dia,n rahsia dia,rahsia aku.Dari tido,makan,pegi kelas,or jalan-jalan ke PKNS sumenye bersama.huhuhuhuhuhu.Semoga kenangan ini akan tetap abadi sampai bila.bila.

Semoga akan dipertemukan di masa akan datang.

2 comments:

Anonymous said...

Dulu.. waktu belajar di universiti atau kolej.. belajar kursus apa?

najib@kaizer said...

Hai,dulu saya just ambik art & design shj.kenapa?