Tuesday, January 25, 2011

NaK SoFtWaRe WiNdOwS TaK ?

Windows XP with service pack 2-servive pack 3 yang telah siap di burn ke dalam CD
  1. Windows XP Home Edition sp2 & sp3
  2. Windows XP Profesional sp2 & sp3


Windows vista full version (All Version with service pack 1)
  1. Windows Vista Starter
  2. Windows Vista Home Basic
  3. Windows Vista Home Business
  4. Windows Vista Home Premium
  5. Windows Vista Ultimate
Semua dalam satu DVD......


Windows 7 siap burn dalam DVD (not retail version)
  1. Windows 7 Starter
  2. Windows 7 Home Premium
  3. Windows 7 Ultimate

 Ubuntu (Linux) Ubuntu version 10

 Senang bukan,x payah la korang nak pikir nak download kat mane,just pesan je kt laman komen kat bawah dengan bagi name dan alamat lengkap korang kat aku dan lepas tu CD Dan DVD ini akan dihantar melalui POS exspress.

Harga adalah mampu milik (penghantaran adalah dijamin)

p/s:segala pertanyaan boleh letak dalam ruangan komen di bawah...terima kasih

6 comments:

Anonymous said...

salam. windows 8 x ade ke?

anwarkhai@yahoo.com

najib@kaizer said...

wkmslm...windows 8 pon ada...nnti saya update pasal windows 8,cz sekarang ni busy skit....

pak malau said...

saya pengguna netbook aohappy..
kenapa bila saya nak install windows xp dia selalu jadi blue screen. tima kasih

Anonymous said...

saya nak install windows xp.. tapi kenapa jadi blue scrrenn

najib@kaizer said...

kepada PAK MALAU, itu maknanya windows xp tu tak compatible dengan hardware laptop anda.lg pon sekarang semua laptop telah diupgrade ke windows yang latest....

elmyolen said...

awak ada jual lagi ke cd ni?
Berapa harganya?