Monday, January 24, 2011

Software Percuma?


 Assalamualaiku pada semua pembaca blog....tengah buat ape tu?kepada semua kaki-kaki komputer,mesti anda gemar mendownload software kan.tapi kebanyakan software nak kene beli kan...ha,meh aku tolong kasi tau kat mane nak dapatkan software yang percuma punya.Korang x yah la nak pening-pening kan kepala k....klik je sini
 http://www.filehippo.com/
dan yang pengting korang boleh download software-software tersebut dari yang paling lama sampai la yang latest...ok selamat menyedut semua....nanti aku akan kongsi kan bayak lagi berkenaan software k....ape-ape pertanyaan boleh la tinggalkan komen k...

1 comment:

Anonymous said...

nak software Percuma??
http://juslyh.blogspot.com/